DACĂ LUĂM TOTUL PREA ÎN SERIOS
RISCĂM SĂ LUĂM PREA PUȚIN

Au si vai

Există oameni activi și există:
Cei care încep să se plângă de ziua de mâine încă de seara. “Vai ce zi grea am mâine și ce obosit sunt. Parca văd că nu dorm bine și mâine sunt zombi. No, lasă că a trece cumva și ziua de mâine. Doamne Ajută!” Și spun asta în fiecare seară.

Cei care atunci când se trezesc, primul lucru pe care-l zic este: “vai ce obosit sunt. Doamne ce rău am dormit și ce zi grea am azi. O să fac eu cumva față și la ziua asta, da așa obosit nu cred că am fost”. Și spun asta în fiecare dimineață.

Cei care în momentul în care intră în birou și după ce dau bună ziua încep: “nu știu voi, da eu abia aștept să se termine ziua. Nu știu ce am da așa rău am dormit azi noapte. Is rupt. Azi îi o zi de aia lungă și eu abia îmi țin ochii deschiși. Așa ceva…” Și spun asta în fiecare zi.

Cei care după pauza de masă au neaparat o intervenție de genu: “no, amu așa aș trage un pui de somn că’s rupt. Azi noapte nu m-am odihnit și parcă văd că nici la noapte nu dorm bine că cică’i lună plină și eu în nopți de genu mă foiesc încontinuu și nu dorm aproape deloc”. Și spun asta după fiecare pauză de masă.

Cei care atunci când pleacă de la birou după ce salută mai stau să spună: “zi faină în continuare. Eu abia aștept să ajung acasă că mi-o ajuns pe azi. Atâta am avut de lucru că dorm direct când ajung acasă. Mai rar zile ca asta. Plină și lungă. Ba am fost și rupt de oboseală după o noapte în care abia dacă am ațipit. Da sper să dorm bine la noapte și mâine să fiu fresh”. Și spun asta în fiecare zi când pleacă de la birou.

Cei care atunci când ajung acasă primul lucru pe care îl spun este: “is rupt. Așa zi, Doamne ferește. O grămadă de muncă și cum toată ziua am fost obosit, că nu am dormit azi noapte, o fost și mai greu. No, de astea nu prea am pățit. Să fiu așa de obosit…” Și spun asta în fiecare zi când ajung acasă.

Cei care, seara înainte de culcare….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *