DACĂ LUĂM TOTUL PREA ÎN SERIOS
RISCĂM SĂ LUĂM PREA PUȚIN

Câteva (multe) cuvinte…

Dacă aș sta să scriu eu despre mine aș scoate în evidență doar lucrurile bune. Așa că m-am gândit că la această secțiune să scoată în evidență lucruri bune și foarte bune prieteni, colegi, fosti colegi și persoane din mediul online pe care nu le-am întâlnit niciodată .

Descrierea este despre mine, dar de la voi.

Va mulțumesc !

Raluca: “Dacă ar fi să îl descriu pe Sergiu după titlul faimosului film western american ”The good, the bad and the ugly” aș spune că prietenia noastră mi -a arătat un om care intră încrezător în orice provocare și își pune toate resursele pentru a ieși învingător (the good); care se oferă de multe ori mai mult celorlalți decât lui însuși (the bad) și în compania căruia, oricât de mult te-ai strădui, nu ai cum să îți păstrezi dietă, dacă ai gustat o singură dată din mâncărurile gătite de el (the ugly).”

Simona: “Pe Sergio așa cum îi spun eu, l-am cunoscut acum câțiva ani la București și ce m-a impresionat la omul acesta fain de la Cluj este felul lui de a fi , orice îngrijorare din jur dispare atunci când este prezent. Un om bun este ușor de recunoscut, iar acest clujean s-a remarcat imediat , așa cum se zice: “persoanele minunate nu sunt așa din întâmplare ci pentru că au știut să devină minunate”. Nu cred că există zi să nu aud sau să citesc despre întâmplările lui pe Facebook sau selfie-urile în oglindă (apropo, avem și împreuna câteva). Suntem colegi și l-am considerat mereu un om bun, însă nu cred că bunătatea are legătură cu vreo profesie anume, ci doar cu a fi uman și empatic. Am adunat multe zâmbete (fie la serviciu, ieșiri sau revederi) și povești cu învățăminte remarcabile despre oamenii cu care am lucrat împreuna , am râs, am purtat conversații extrem de interesante și mi-a dat material pentru amintiri frumoase. Oamenilor le place să lucreze cu Sergiu sau să petreacă timp împreuna cu el, unii pentru că nu au încotro, alți, care au de ales, pentru că este foarte responsabil și muncitor. Îi place să învețe mereu lucruri noi, dar investește și mult timp în a învăța oamenii, la propriu, serios… și face multe glume (poate prea multe unori) 😆. No, fain la Cluj!”

Iancu: “Pe Sergiu l-am cunoscut după ce am format trupa de umor Comedica și aveam nevoie de un tip fresh care să poată juca rolul tocilarului și brusc să îl poată juca și pe “d-l Polițist”. Am făcut multe sold out-uri chiar recorduri pentru umorul anilor 2000 și am descoperit în Sergiu un bun organizator pentru spectacolele noastre. Radem și glumim dar mai și muncim și astfel am lansat cel mai de succes proiect studențesc din România STUDCARD. Proiect care până 2020 a strâns peste 300.000 de beneficiari. În cele două echipe în care am lucrat cu Sergiu, a ieșit în evidență prin creativitate transmintand entuziasm și idei noi. De multe ori când afacerile nu merg cum mă gândeam mă consult cu Sergiu pentru a-mi da un impuls pozitiv.” 

Florentina: “Sergiu Penciu zis si SP, un adevarat jongler care detine o super tehnica de arucare in eter a rolurile sale: profesionist, tatic, sportiv amator si cetatean al Clujului. Nu stiu daca detine praf de stele cand spune povesti fetitei din dotare, dar sigur unul dintre secretele jongleriilor este umorul intens uzitat. Asa se vede prin ochii mei SP”

Georgiana: “L-am cunoscut pe Sergiu acum 3 ani de zile și de atunci am învățat ce înseamnă un om căruia îi pasă . Este genul de persoană care sare tot timpul în ajutorul tău . Te ajută necondiționat , este ospitalier atunci când eș ți în orașul lui natal și te face să te simți că la ține acasă . Din punct de vedere profesional numai cuvinte de laudă . Este un coleg foarte implicat în tot ce înseamnă muncă în echipa , își cunoaște activitatea foarte în detaliu și mai ales sare în ajutor de câte ori este cazul. Foarte important , prezența lui în față publicului și speech’urile susținute te țin cu sufletul la gură până la final. Nu te poți plictisi atât timp cât el este vedetă de pe scenă . Este un caracter puternic și cu multă încredere în sine și în același timp este un tip foarte funny cu care nu te poți plictisi niciodată . Simțul umorului este un punct caracteristic lui. Deși Un om foarte popular și plăcut, cunoscut de foarte mulți oameni, este foarte modest și cu bun simt . În concluzie, mă bucur că am cunoscut un om că el, un prieten și coleg de la care am de învățat numai lucruri bune. I’am zis și lui și mă repet: “ când o să mă fac mare că Sergiu vreau să fiu:)”

Catalina: “Asumarea responsabilităț îi reprezintă privilegiul celor mai puternici oameni de pe pământ! Reușeșți mereu să spargi barierele timpului și spațiului… împărtășești din energia ta.”

Tudor: “Prietenii sunt de 3 feluri: prieteni de nevoie, prieteni de un timp și prietenii pe viață , că Sergiu 🙂 Sergiu, mi-a fost unul din cei mai dragi colegi și unul din cei mai energetici, sinceri și empatici pe care îi cunosc. Ce îmi place cel mai mult la Sergiu este umorul lui unic, optimismul și faptul că dorește să lase în spate o lume mai bună decât a primit-o, fie că o face prin cursurile gratuite de educație financiară , o glumă care își înseninează ziua sau un sfat de care ai mare nevoie.”

Mircea: “Un OM plin de entuziasm, charismă și seriozitate care transmite și se implică în societate oferindu- ți cunoștințele și optimismul în mod necondiționat.”

Diana: “Pe Sergiu îl cunosc de foarte puțin timp, dar suficient încât să-mi dau seama că e un bărbat foarte inteligent, carismatic, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Îmi place poftă lui de viață și tot ceea ce a reușit să construiască la nivel educațional . Avem nevoie de astfel de oameni în comunitatea noastră, oameni dornici și capabili să “educe” noile generații din punct de vedere financiar. Unde mai pui că pe lângă toate acestea este și un tată minunat și implicat. Patricia este o norocoasă!”

Cristi: “Am fost colegi, iar acum suntem prieteni. Bine, colegi am fost câteva săptămâni, căci l-am considerat rapid un prieten veritabil. Sergiu e un om echilibrat, dar ambițios din cale afară . Cel de Sus l-a dotat cu un simt al umorului level 99, așa că plictisul nu există în vocabularul lui.”

No, acum aștept și alte descrieri. Vrei să îmi transmiți un gând, o părere, o impresie sau orice altceva despre mine? Trimite- mi pe mail și în scurt timp o să apară aici (dacă vocabularul permite și evident îmi place ce citesc:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *