DACĂ LUĂM TOTUL PREA ÎN SERIOS
RISCĂM SĂ LUĂM PREA PUȚIN

Mindfuless Financiar

Acum câțiva ani, în ziua unui eveniment cu teme din zona de Parenting și Educație Financiară am ajuns, ca de obicei, cu ceva mai mult timp înainte de start. La locație am remarcat un bărbat retras care, cu foarte mare amabilitate răspundea la fiecare salut și întrebare. Am aflat că este unul dintre speakerii evenimentului și că după el urmează să am și eu partea mea de prezentare.

Era înconjurat de multă lume și părea genul de om pe care îl vrei la orice eveniment. Nu știam multe lucuri despre el, așa că i-am așteptat cu interes prezentarea. A început să vorbească. Calmul de care dădea dovadă, sinceritatea cu care vorbea și modul în care se raporta la cei din public erau impresionante. De cum s-a prezentat l-am căutat pe rețelele de socializare și am dat add și follow peste tot pe unde l-am găsit.

Astăzi sunt mândru să vă spun faptul că Gaspar Gyorgy alături de BCR prin Școala de Bani lansează primul program de Mindfulness Financiar din România.

Urmează 21 de zile cu deblocare emoțională și financiară. Zile în care vom învăța cum să facem alegeri financiare inteligente. Colaborarea din Gaspar și BCR este una de care sunt foarte mândru. Cred sincer că ne poate ajuta să avem o viață sănătoasă cu decizii înțelepte și asumate.

Nu pot decât să-mi felicit colegii care au făcut posibilă acesta colaborare și să mă bucur din plin de ea.

Felicitări tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *